Termeni si conditii

1. Generalități

Site-ul www.produse-psi.ro  este integral proprietatea S.C.TIME MAN SERV S.R.L.,  denumit în continuare proprietar. Utilizarea sub orice formă a acestui site presupune acceptarea acestor termeni.

2. Informații

Toate informațiile afișate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generală. Proprietarul nu poate fi considerat răaspunzător pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

3. Proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptând cazurile în care este menționat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul să vizualizeze, și să stocheze pentru uz personal informațiile prezentate pe acest site. Este interzisă folosirea în alte scopuri (ex: copierea și redistribuirea cu sau fără modificări) decât cele menționate mai sus a oricăror informații prezentate pe acest site, fără acordul scris al proprietarului. Constituie excepție de la această regulă distribuirea pe rețele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru inacuratețea informațiilor puse la dispoziție de furnizorii produselor comercializate de către proprietar.

4. Comenzi online

Acest site oferă posibilitatea de achiziționare de produse prin plasarea de comenzi online.

Clienții au dreptul să renunțe la serviciul  sau produslul comandat în termen de 15 de zile calendaristice de la plasarea comenzii iar contravaloarea produsului sau serviciului va fi returnată in contul clientului. Costul de transport pentru returnarea produselor va fi suportat de catre client.

4.1. Modalitate de comanda.

4.1.1. Alegeti produsul dorit

4.1.2. Apasati butonul "Adauga in cos" dupa care puteti continua cumparaturile sau daca ati adaugat toate produsele dorite in cos se apasa butonul "finalzare comanda"

4.1.3. Introduceti datele de facturare. Puteti face acest lucru fie ca vizitator fie creand un cont de client. Recomandam crearea contului de client pentru a putea folosi ulterior la comenzi, istoric comenzi, etc.

4.1.4.  Transport

Produsele vor fi livrate prin curierat rapid. Comenzile se factureaza cu 15 lei primul kilogram si 1,4 lei urmatoarele kilograme, exemplu (pentru un stingator tip P6, ce are o greutate totala de 9 kg, se va plati pana la destinatia clientului suma de 26.2 lei).

4.1.5. Alegeti una din formele de plata disponibile:

-Plata ramburs in numerar se efectueaza integral in momentul livrarii la delegatul care a efectuat livrarea .Chitanta reprezentand valoarea sumei ramburs platite va fi eliberata in momentul in care clientul achita  comisionarului, care  va deconta banii catre S.C.TIME MAN SERV S.R.L. aceasta insemnand 2-7 zile de la livrarea marfii. In cazul alegerii acestei modalitati de plata se va adauga la suma finala 17 RON plus valoarea transportului in functie de distanta si greutate. Aceasta taxa se percepe pentru faptul ca banii de la dumneavoastra se intorc la noi tot prin curier.


-Plata cu Ordin de Plata, se face in baza facturii proforme emisa de S.C.TIME MAN SERV S.R.L.,  Livrarea marfii se face ulterior acestei operatiuni. In cazul platii prin OP datele necesare efectuarii platii sunt: S.C.TIME MAN SERV S.R.L.,  Registrul Comertului  J40/10288/2014 , RO33548205, Cont IBAN RO37INGB0000999904520930 deschis la ING Bank  Bucuresti.

Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email plati@produse-psi.ro

4.1.6. Apasati butonul "Confirm Comanda"

5.Garantie

Garantia produselor aflate in portofoliul produse-psi.ro este de min. 30 zile si max. 5 ani functie de specificatiile fiecarui produs.

Orice produs livrat care se dovedeste ca are un defect de fabricatie va fi imediat schimbat cu unul identic pe cheltuiala produse-psi.ro iar daca clientul nu il mai doreste, returnarea contravalorii se va face imediat prin transfer bancar. 

6.Legături către alte pagini

Acest site poate conține legături (link-uri) către alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat răspunzător pentru utilizarea și conținutul respectivelor site-uri. Este obligația utilizatorilor să consulte politica și termenii acestor site-uri.

7.Modificări la această pagină

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de utilizare pentru a fi în permanență în concordanță cu politica firmei noastre.
Ultima actualizare a fost făcută în data de 04.10.2018